fbpx

Wij zijn KS Garage

Al meer dan 28 jaar ervaring met Volkswagens

Welkom bij KS Garage

In 1992 is KS Garage opgericht door twee broers: Ronny en Michael Sessink. De broers zijn van kinds af aan met autosport bezig, voorbeelden hiervan zijn: autocross, rallyracing en autospeedway.

Het is ooit begonnen als hobby in een kleine schuur die de broers hadden ingericht als een leuke werkplaats waar zij gezellig aan VW’s konden sleutelen. Na een tijdje kwamen niet alleen auto’s van zichzelf en die van vrienden aan bod maar ook van VW liefhebbers uit de buurt. Vanaf dat moment werd de schuur al snel te klein en moesten ze noodgedwongen naar een nieuwe werkplek zoeken.

Wat als een hobby begon is uitgegroeid tot een succesvol bedrijf dat niet alleen over veel kennis van de VW luchtgekoelde, maar ook de watergekoelde modellen beschikt. Het zijn VW Fanaten voor wie het zowel werk, als hobby is, om aan een VW te sleutelen. En met ruim 28 jaar lange ervaring achter de rug hebben zij voor elk probleem al wel een oplossing gevonden.

KS Garage is gevestigd in Doetinchem, in de mooie Achterhoek in Gelderland, repareert en onderhoud VW young- en oldtimers uit heel Nederland en Duitsland. Ook nieuwe modellen kunnen naar de garage worden gebracht voor een onderhoudsbeurt of APK. Kijk voor verkoop op de occasionpagina.

 

KS Garage Ronny en Michael

Diensten

Het team van KS Garage is een VW reparateur van zowel in  watergekoeld als luchtgekoeld, youngtimers en oldtimers. Ze beschikken over ervaring en vakmanschap voor:

KS Garage VW Oltimers en Youngtimers

KS Street Buggy

KS garage is fabrikant van de KS Street Buggy en heeft deze zelf ontworpen en geproduceerd.

KS Garage Webshop

In de loop der jaren hebben ze een groot assortiment nieuwe en tweedehands onderdelen opgebouwd. Een deel van het assortiment wordt aangeboden op de website bij KS shop Je vindt hier onderdelen voor onder andere:

  • Kever
  • Bus
  • Golf
  • Buggy
  • Porsche 718
Leveranciers

Wij leveren onder andere nieuwe onderdelen van:

Via de Paruzzi shop kun je zelf onderdelen bij Paruzzi bestellen. De onderdelen kunnen bij KS Garage worden bezorgd en/of worden gemonteerd.